+31 653 410 401 info@cgid.nl

Werkvelden

Software ergonomie

U kunt mij inzetten in alle (nieuwbouw)fasen van een software ontwikkeltraject. Of voor een gebruikersreview van uw bestaande software.

Beschikbaarheid

Mijn bereikbaarheid en inzetbaarheid is onbeperkt, ook ‘s avonds en in het weekend. Zie [Contact] voor adres en telefoonnummers.

Websites

Ook uw website kunt u door mij laten bouwen en onderhouden. Het gaat dan om een zeer toegankelijke website met optimale vindbaarheid, inclusief Google-account e.d. En te presenteren op alle soorten apparaten zoals PC, laptop, smart phone, iPad, etc. Eenvoudige of complexe sites, in meerdere talen of met een webshop. Zie de voorbeelden hieronder.

 

BeleefRoutes

Voor de app BeleefRoutes ontwerp ik de digitale route voor presentatie op een mobiel apparaat, inclusief teksten, foto’s, geluidsfragmenten. Ook mogelijk in diverse talen. Voorbeelden van door CGID gemaakte routes zijn de ‘5meiroute‘ en de ‘Oude Dorpskern Noordwijk’.

RouteDesigner

De routes die in de app BeleefRoutes zijn opgenomen worden geproduceerd in de RouteDesigner. U kunt daar zelf een route in maken of dit aan een vormgever uitbesteden. CGID denkt met u mee en kan samen met u een wandelroute bouwen.

Google My Maps

Een route kan ook voor u worden gemaakt als onderdeel van uw website m.b.v. kaarten in Google My Maps. Een voorbeeld van zo’n kaart staat op de website 5meiroute.nl.

Andere voorbeelden van routes in diverse talen

De Oude Dorpskern (in OpenStreetMap)

Op volledig scherm weergeven