+31 653 410 401 info@cgid.nl

Werkvelden

Software ergonomie

U kunt mij inzetten in alle (nieuwbouw)fasen van een software ontwikkeltraject. Of voor een gebruikersreview van uw bestaande software.

Websites

Ook uw website kunt u door mij laten bouwen en onderhouden. Het gaat dan om een zeer toegankelijke website met optimale vindbaarheid, inclusief Google-account e.d. En te presenteren op alle soorten apparaten zoals PC, laptop, smart phone, iPad, etc. Eenvoudige of complexe sites, in meerdere talen of met een webshop. Zie de voorbeelden hieronder.

RouteMaps voor een unieke route

Alles wat u nodig heeft is in een WebApp’s opgenomen. Per taal een aparte versie. Onderhoud en wijzigingen snel, eenvoudig en niet duur. Geluid kan bij elk schermpje worden afgespeeld. Of alle audio achterelkaar als Podcast. Het is een ideale combinatie voor op uw PC, tablet of smartphone.

Bekijk voorbeelden van deze WebApp’s op RouteMaps en ervaar het gebruikersgemak en de vele mogelijkheden. U kunt op RouteMaps ook uw eigen domein aanvragen, zie bijvoorbeeld Zeeverhalen van Binnenuit van KunstKlank Noordwijk zh. Via een link vanaf uw eigen website maakt men een uitstapje naar RouteMaps waar uw routes staan inclusief de header en footer in uw eigen huisstijl, op uw eigen domein.

BeleefRoutes

Voor de app BeleefRoutes ontwerp ik de digitale route voor presentatie op een mobiel apparaat, inclusief teksten, foto’s, geluidsfragmenten. Ook mogelijk in diverse talen. Voorbeelden van door CGID gemaakte routes zijn de ‘5meiroute‘ en de ‘Oude Dorpskern Noordwijk’.

Google My Maps

U kunt daar zelf een route in maken of dit aan een vormgever uitbesteden. CGID denkt met u mee en kan samen met u een route bouwen. Een route kan ook voor u worden gemaakt als onderdeel van uw website m.b.v. kaarten in Google My Maps. Een voorbeeld van de 5 Mei Route in Google My Maps staat op deze website.

Open Street Maps

Ook in OSM kunt u zelf een route maken. OSM lijkt op Google, maar is toch weer anders. Voor voorbeelden van zowel Google My Maps als OSM kunt u kijken onder menukeuze [Wandel- en Fietsroutes] waar beide staat voor dezelfde routes. Een voorbeeld van de 5 Mei Route in OSM staat ook op deze website.

Uitvaartpresentaties

Het voorbereiden van een uitvaartdienst is een hele organisatie waarbij veel aspecten een rol spelen. Eén aspect daarvan is het zorgen voor een persoonlijke fotopresentatie van de overledene. Dit wordt vaak door de familie zelf gedaan, maar er is in die periode al genoeg te regelen.

Beschikbaarheid

Mijn bereikbaarheid en inzetbaarheid is onbeperkt, ook ’s avonds en in het weekend. Zie [Contact] voor adres en telefoonnummers.