+31 653 410 401 info@cgid.nl

Werkvelden

Software ergonomie

U kunt mij inzetten in alle (nieuwbouw)fasen van een software ontwikkeltraject. Of voor een gebruikersreview van uw bestaande software.

Opleidingsomgeving

De beste manier om mensen met een applicatie te laten leren en werken is een digitale opleidingsomgeving. In het kort komt het er op neer dat u een database met een gefingeerde inhoud produceert. Omdat de inhoud van die database bekend is kunnen er opleidingsvragen aan worden gesteld en is de uitkomst op voorhand bekend. Aan de software hoeft niets te worden gewijzigd, een verwijzing naar de Opleidingsdatabase is voldoende.

Help

Help kan door mij worden geschreven en gebouwd in de door u gewenste omgeving, vorm en inhoud. Voor het produceren van een Helpomgeving maak ik gebruik van Flare van MadCap. Met InDesign produceer ik Help en Handleidingen in eBook-vorm voor op de iPad of de iPhone.

Gebruik toetsenbord

Hoewel de muis volledig is ingeburgerd is het voor professionals niet altijd het meest gewenste gebruikerstool. De geavanceerde gebruiker zal steeds meer gebruikmaken van het toetsenbord, omdat dat nu eenmaal veel sneller werkt. Vooral ook voor Helpdesken waar veel klanten per dag moeten worden geholpen is het toetsenbord bij uitstek geschikter dan de muis. De muis is handig als hij functioneel wordt gebruikt. En denk aan het gevaar van RSI bij een onjuist intensief gebruik van dit tool.

VoiceMail-systemen

Ik ben o.a verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen en vormgeven van het VoiceMailsysteem van KPN. Behalve de structuur heb ik daarvan ook de teksten geschreven en de Helpomgeving ontworpen.

Websites

Ook uw website kunt u door mij laten bouwen en onderhouden. Het gaat dan om een zeer toegankelijke website met optimale vindbaarheid, inclusief Google-account e.d.

Beschikbaarheid

Mijn bereikbaarheid en inzetbaarheid is onbeperkt, ook ‘s avonds en in het weekend. Zie [Contact] voor adres en telefoonnummers.