+31 653 410 401 info@cgid.nl

Werkvelden

Software ergonomie

U kunt mij inzetten in alle (nieuwbouw)fasen van een software ontwikkeltraject. Of voor een gebruikersreview van uw bestaande software.

Websites

Ook uw website kunt u door mij laten bouwen en onderhouden. Het gaat dan om een zeer toegankelijke website met optimale vindbaarheid, inclusief Google-account e.d. En te presenteren op alle soorten apparaten zoals PC, laptop, smart phone, iPad, etc. Eenvoudige of complexe sites, in meerdere talen of met een webshop. Zie de voorbeelden hieronder.

BeleefRoutes

Voor de app BeleefRoutes ontwerp ik de digitale route voor presentatie op een mobiel apparaat, inclusief teksten, foto’s, geluidsfragmenten. Ook mogelijk in diverse talen. Voorbeelden van door CGID gemaakte routes zijn de ‘5meiroute‘ en de ‘Oude Dorpskern Noordwijk’.

Google My Maps

U kunt daar zelf een route in maken of dit aan een vormgever uitbesteden. CGID denkt met u mee en kan samen met u een route bouwen. Een route kan ook voor u worden gemaakt als onderdeel van uw website m.b.v. kaarten in Google My Maps. Een voorbeeld van zo’n kaart staat op de website 5meiroute.nl.

Uitvaartpresentaties

Het voorbereiden van een uitvaartdienst is een hele organisatie waarbij veel aspecten een rol spelen. Eén aspect daarvan is het zorgen voor een persoonlijke fotopresentatie van de overledene. Dit wordt vaak door de familie zelf gedaan, maar er is in die periode al genoeg te regelen.

Beschikbaarheid

Mijn bereikbaarheid en inzetbaarheid is onbeperkt, ook ‘s avonds en in het weekend. Zie [Contact] voor adres en telefoonnummers.