+31 653 410 401 info@cgid.nl

Uitvaartpresentatie

Fotoslideshow voor op de achtergrond tijdens het condoleancebezoek en de uitvaart (crematie of begrafenis).

Persoonlijke fotopresentatie tijdens het condoleancebezoek en de uitvaart

Het voorbereiden van een uitvaartdienst is een hele organisatie waarbij veel aspecten een rol spelen. Eén aspect daarvan is het zorgen voor een persoonlijke fotopresentatie van de overledene. Dit wordt vaak door de familie zelf gedaan, maar er is in die periode al genoeg te regelen.

Het is ook mogelijk om zelf uw eigen presentatie met mij voor te bereiden. U heeft dan zelf de regie over wat later, als het moment daar is, wordt getoond aan uw nabestaanden. Zie hieronder bij Wat klanten er van vinden: Mijn eigen uitvaart…

Na het produceren van een aantal uitvaart presentaties voor relaties, waren de reacties zo positief dat ik ook voor andere mensen graag een complete fotopresentatie maak voor bijv. op een TV-beeldscherm tijdens het condoleancebezoek bij u thuis of tijdens de uitvaart. In veel gevallen zorgt de uitvaartverzorger voor de fotopresentatie tijdens de uitvaart, maar ontbreekt die tijdens het condoleancebezoek op een andere huiselijkere locatie. En de ervaring leert dat mensen in gesprek raken naar aanleiding van de beelden van vroeger en nu.

U verzamelt de foto’s in een door u gewenste volgorde en ik zorg voor een memorabel eindresultaat op een stijlvolle USB-stick, met of zonder muziek. En voor een lage prijs vanaf € 175,00 per presentatie (excl. btw), afhankelijk van het aantal foto’s. Papieren foto’s worden door mij gescand, digitale foto’s en filmpjes kunt u op een andere manier aanleveren.

Op de USB-stick die ik lever staat dan standaard een .MP4 bestand dat op alle soorten apparaten kan worden afgespeeld, zonder dat daar aanvullende software voor nodig is. Denk hierbij aan uw eigen TV (met USB), uw PC of laptop, smartphone, tablet, etc. Maar ook op de achtergrond op een scherm tijdens het condoleancebezoek of de uitvaart. Ook andere bestandsvormen zijn in overleg mogelijk.

Aanwezigheid via Skype of Facetime

Ook kan ik u helpen bij het technisch realiseren van de aanwezigheid (via internet) van een dierbare die er niet bij kan zijn. Eén en ander is afhankelijk van de technische mogelijkheden (en beperkingen) die de uitvaartlocatie te bieden heeft. Dag en nacht voor u beschikbaar.

 

Cees Geuze

Houten USB-box

Leverbaar in Notenkleur, Grenen, Kersenkleur en Bamboe.

Leverbaar in Notenkleur, Grenen, Kersenkleur en Bamboe.

Uitvaartpresentatie op usb-stick

Presentatie Preview

Voordat u de definitieve presentatie geleverd krijgt, kunt u hier het resultaat alvast bekijken. Per mail krijgt u van mij bericht onder welke code uw presentatie klaarstaat en met welk wachtwoord u de preview kunt bekijken.

 

Presentatie Preview

Wat klanten ervan vinden…

Mijn eigen uitvaart...

Rated 5,0 out of 5
9 april 2021

Als 75-plusser kom ik steeds vaker op uitvaarten. Vaak zit daar een foto-presentatie bij, van nogal wisselende kwaliteit. Om haastwerk te vermijden besloot ik om voor mijn eigen afscheid zèlf een slideshow te laten maken. Ik heb foto’s verzameld en geordend, en daar muziek bij uitgezocht. Toen aan Cees gevraagd om daar een computerbewerking van te maken. Blijkbaar heeft hij heel goed geluisterd, want al binnen enkele dagen leverde hij iets dat helemaal naar mijn zin was, een schot in de roos!

Jaap - Kaag

Maken en verzorgen presentatie

Rated 5,0 out of 5
9 augustus 2020

Hartelijk bedankt voor het maken van de uitvaart presentatie en daarna het regelen van de presentatie zelf. Dit is voor ons heel waardevol.

Bernadette Crijns - Slenaken

Uitvaartpresentatie

Rated 5,0 out of 5
5 juli 2020

Helemaal goed zo, ontzettend bedankt!

Rob Spaargaren - Nieuw Vennep

Begrafenis ouders

Rated 5,0 out of 5
8 november 2017

Op de begrafenis van mijn ouders heeft Cees voor beide een fotoslideshow met muziek op de achtergrond gemaakt. Deze was zo mooi en mocht zeker niet ontbreken. Dit hadden wij zelf nooit kunnen evenaren.

En hoe fijn is het om in die drukke periode dit uit handen te kunnen geven, wetend dat het goed komt.

Tevens helpt het ons in het rouwproces om af en toe in alle rust de fotoslideshow nog even terug te kijken, omdat het mooie dierbare herinneringen zijn.

Genda - Voorhout
5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Bollenstreek (omgeving Leiden): Lisse, Hillegom, Katwijk, Rijnsburg, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Sassenheim, Voorhout, Warmond, De Zilk en de directe omgeving.

Bij een .MP4 bestand heeft u, bij het later terugkijken, niet de problemen van bijv. een Powerpoint slideshow, die alleen kan worden afgespeeld als daar (per apparaat) ook de Powerpoint viewer bij wordt aangeschaft. En de levering van het veelgebruikte Microsoft programma Movie Maker is door Microsoft gestopt per 1 januari van 2017. Levering als Powerpoint slideshow is in overleg wel mogelijk.