+31 653 410 401 info@cgid.nl

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Een persoonlijke fotopresentatie op de achtergrond tijdens een uitvaart

Het voorbereiden van een uitvaartdienst is een hele organisatie waarbij veel aspecten een rol spelen. Eén aspect daarvan is het zorgen voor een persoonlijke fotopresentatie van de overledene. Dit wordt vaak door de familie zelf gedaan, maar er is in die periode al genoeg te regelen.

Na het produceren van een aantal uitvaart presentaties voor relaties, waren de reacties zo positief dat ik voor mensen in Noordwijk (en de Bollenstreek) graag een complete fotopresentatie maak voor bijv. op een TV-beeldscherm tijdens het condoleancebezoek of de uitvaart.

U verzamelt de foto’s in een door u gewenste volgorde en ik zorg voor een memorabel eindresultaat op een stijlvolle USB-stick, met of zonder muziek. En voor een vaste lage prijs van € 150,00 (excl. btw), ongeacht het aantal foto’s. Papieren foto’s worden door mij gescand, digitale foto’s kunt u op een andere manier aanleveren.

Op de USB-stick staat dan standaard een .mp4 bestand dat op alle soorten apparaten kan worden afgespeeld, zonder dat daar aanvullende software voor nodig is. Denk hierbij aan een PC, TV, smartphone, laptop, tablet, etc. Ook andere bestandsvormen zijn mogelijk.

Dag en nacht voor u beschikbaar.

Cees Geuze

 

Uitvaart presentatie op usb-stick.

Uitvaartpresentatie slideshow op stijlvolle USB-stick.

Bij een .mp4 bestand heeft u, bij het later terugkijken, niet de problemen van bijv. een Powerpoint slideshow, die alleen kan worden afgespeeld als daar (per apparaat) ook de Powerpoint viewer bij wordt aanschaft. En de levering van het veelgebruikte Microsoft programma Movie Maker is door Microsoft gestopt per 1 januari van 2017.

Bollenstreek (omgeving Leiden): Lisse, Hillegom, Katwijk, Rijnsburg, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Sassenheim, Voorhout, Warmond, De Zilk en de directe omgeving.

Tekst en uitleg… Verhaal met veel of weinig tekst. Hoe ziet het er uit met veel tekst? Tekst en uitleg… Verhaal met veel of weinig tekst. Hoe ziet het er uit met veel tekst? Tekst en uitleg… Verhaal met veel of weinig tekst. Hoe ziet het er uit met veel tekst? Tekst en uitleg… Verhaal met veel of weinig tekst. Hoe ziet het er uit met veel tekst?

Tekst en uitleg… Verhaal met veel of weinig tekst. Hoe ziet het er uit met veel tekst? Tekst en uitleg… Verhaal met veel of weinig tekst. Hoe ziet het er uit met veel tekst? Tekst en uitleg… Verhaal met veel of weinig tekst. Hoe ziet het er uit met veel tekst?

Tekst en uitleg… Verhaal met veel of weinig tekst. Hoe ziet het er uit met veel tekst?

Genda

Tekst en uitleg…

Cees