+31 653 410 401 info@cgid.nl

Routes

Wilt u ook een WebApp voor een unieke route?

 

RouteMaps.nl is voor iedere organisatie die iets aan anderen wil laten zien, zoals bijv. een historische route door een dorpskern, een route langs monumenten of een stadswandeling. Geef een rondleiding voor (internationale) toeristen door uw provincie, stad, dorp of andere mooie gebieden.

Of biedt uw klanten vanuit uw hotel of vakantiepark een wandel-/fietsroute die direct en specifiek vanuit uw accommodatie kan starten en finishen.

Alles wat u nodig heeft is in de WebApps van RouteMaps.nl opgenomen. In de pop-ups in de Map kunt u tekst, beeld, audio en video presenteren. Per taal een aparte website pagina en een aparte routeversie. Inclusief een RouteQuiz voor de kinderen die kan worden afgesloten met een Certificaat. Routes zijn in alle talen mogelijk. Onderhoud en wijzigingen snel, eenvoudig en niet duur. Het is een ideale combinatie voor op uw PC, tablet of smartphone.

Maar ook het weerbericht met de verwachtingen voor de komende 3 uur kan worden opgenomen.

Of een webcam waarop uw gasten kunnen zien of het druk is en hoe het weer is. Zie bijv. de webcam aan de boulevard in Noordwijk met live beelden van zee en strand.

Zie de voorbeelden op RouteMaps.nl van exclusieve kwalitatief inhoudelijke wandel- en fietsroutes, die zoveel meer zijn dan een landkaart met daarop een gekleurde lijn die van A naar A gaat en soms naar B.

Voor RouteMaps.nl heeft u geen apps nodig uit de App Store of Google Play. U hoeft niet eerst naar het VVV om een folder met routekaart op te halen. U hoeft geen PDF te downloaden en die eerst te printen. U hoeft ook nergens lid van te worden. U kunt gewoon gaan wandelen en alles is gratis. Inclusief een RouteQuiz voor de kinderen die kan worden afgesloten met een Certificaat. Alleen internet is voldoende.

Kijk op RouteMaps voor meer informatie over deze routes op uw mobile telefoon, ervaar het gebruikersgemak en zie de vele mogelijkheden.

Enkele voorbeelden:

De basis van een (nieuwe) route kan ook een PDF zijn die al eerder door u is geproduceerd. Voorbeelden van routes waarvoor uitsluitend de inhoud van een PDF op internet is gebruikt zijn:

Deze routes zijn niet in opdracht gemaakt, maar dienen als willekeurig promo-voorbeeld van hoe een PDF als uitgangspunt kan worden gebruikt, dat later in overleg kan worden aangevuld met meer foto’s, audio en video om de route uiteindelijk helemaal compleet te maken. Dat overleg heeft bij deze promo-voorbeelden niet plaatsgevonden.


 

Uw eigen PDF als WebApp gedigitaliseerd op RouteMaps.nl?

Bespaar levertijden, paaltjes in de grond, borden onderweg, dure App leveranciers, drukwerk dat niet meer kan worden gewijzigd, verouderde PDF’s op uw website en krijg daar voor een hoogwaardig uniform nieuw product dat door niemand anders wordt gemaakt. Alles in één, zowel tekst, afbeeldingen, audio en video bij elkaar in hetzelfde scherm.

Geen iOS, App Store, Android of Google Play nodig, alleen internet is voldoende. Wijzigingen, wegomleggingen e.d. binnen een paar minuten overal doorgevoerd.

Wilt u ook een gratis en vrijblijvend voorbeeld van hoe uw PDF er uit zou kunnen zien op RouteMaps.nl, neem dan contact met ons op.

 


Noordwijk - Zeeverhalen van Binnenuit
Noordwijk - Zeeverhalen van Binnenuit

BeleefRoutes

De App BeleefRoutes is per 1 juni 2022 gestopt wegens problemen met de werking op iOS, dus bijv. uw iPhone. De App werkt daar niet meer op en wordt ook niet meer onderhouden. Omdat RouteMaps niet met Apps werkt, maar alleen met internet, kunt u hier de routes altijd en overal bekijken. Alleen internet is voldoende.

De ‘5 Mei Route‘ en ‘De Oude Dorpskern Noordwijk‘ werken dus niet meer in de App BeleefRoutes, maar wel gewoon op RouteMaps.

Voor meer informatie zie: RouteMaps.