+31 653 410 401 info@cgid.nl

Routes

Wilt u ook een WebApp voor een unieke route?

 

RouteMaps is voor iedere organisatie die iets aan anderen wil laten zien, zoals bijv. een historische route door een dorpskern, een route langs monumenten of een stadswandeling. Geef een rondleiding voor (internationale) toeristen door uw provincie, stad, dorp of andere mooie gebieden.

Of biedt uw klanten vanuit uw hotel of vakantiepark een wandel-/fietsroute die direct en specifiek vanuit uw accommodatie kan starten en finishen.

Alles wat u nodig heeft is in de WebApps van RouteMaps opgenomen. In de pop-ups in de Map kunt u tekst, beeld, audio en video presenteren. Per taal een aparte website pagina en een aparte routeversie. Inclusief een RouteQuiz voor de kinderen die kan worden afgesloten met een Certificaat. Routes zijn in alle talen mogelijk. Onderhoud en wijzigingen snel, eenvoudig en niet duur. Het is een ideale combinatie voor op uw PC, tablet of smartphone.

Zie de voorbeelden op RouteMaps.nl van exclusieve kwalitatief inhoudelijke wandel- en fietsroutes in de Bollenstreek, die veel meer zijn dan een landkaart met daarop een gekleurde lijn die van A naar A gaat en soms naar B.

Voor RouteMaps heeft u geen apps nodig uit de App Store of Google Play. Alleen internet is voldoende.

Kijk op RouteMaps voor meer informatie over deze routes op uw mobile telefoon, ervaar het gebruikersgemak en zie de vele mogelijkheden.

Enkele voorbeelden:

Of reserveer uw eigen website op RouteMaps zoals:

 

Interview Bollenstreek Omroep met Gerben van Eck in Nieuwsboulevard op 4 januari 2021 over de website noordwijk.routemaps.nl.

BeleefRoutes

Ook kunnen wij voor u een route + kaart voor de App BeleefRoutes bouwen vanaf € 600 (exclusief het entreegeld van € 2995 dat aan BeleefRoutes moet worden betaald). Zie onderstaande voorbeelden van de ‘5 Mei Route – Noordwijk zh‘ en ‘De Oude Dorpskern – Noordwijk zh‘.

In de App BeleefRoutes is geen taalkeuzeknop aanwezig. De gebruiker moet zelf van rechts naar links (en weer terug) swipen om bij de gewenste taal te komen. De vlaggen in de foto’s zijn er door CGID per foto in geplaatst om het zoeken makkelijker te maken.

 

5 Mei Route Noordwijk zh