+31 653 410 401 info@cgid.nl

Wat klanten er van vinden...

CGID denkt met u mee..!

Lees hieronder wat klanten vinden van CGID en bekijk evt. de website achter de naam om te zien waar men het over heeft.

 

 

Cees Geuze | www.cgid.nl | www.ergorest-armsteunen.nl | www.wiezoektwie.nl | www.praktijktimeout.nl

 

Cees heeft voor mij twee zeer toegankelijke websites gebouwd. Wat ik prettig vind is dat hij mij steeds benadert met aanpassingen die hij op basis van ontwikkelingen wil doorvoeren op mijn sites. Ik ben daar ontzettend blij mee, ik heb er zelf geen verstand van en dus kan ook niet inschatten wat er gaande is.

Cees zorgt voor mijn sites zonder dat ik iets hoef te vragen, daarmee ontzorgt hij mij.

 


 

Ik raad Cees aan omdat Cees gewoon een geniale vent is die altijd voor je klaar staat. Cees denkt altijd met je mee, ook als jij er al klaar mee bent, denkt Cees nog even verder.

Omdat Cees zonder te vragen altijd je website goed update houd. Eigenlijk loopt het met Cees in de buurt op rolletjes.

 

 

Bas Elshout – www.123dak.nl

 

Ben al vele jaren klant bij Cees en dat bevalt me uitstekend. Website is helemaal naar mijn wensen gebouwd en dat voor een vast bedrag per jaar. En dan kan ik het hele jaar van alles roepen en veranderen, dat zit allemaal in de prijs inbegrepen.

Cees zorgt niet alleen voor de website, maar ook voor de slideshow die in de winkel op beeldscherm wordt gepresenteerd. En als ik wat te vragen heb over een wazige factuur van een of andere provider, even bellen, snel overleggen en opgelost.

Cees staat altijd voor je klaar, door de weeks en in het weekend, overdag en ´s avonds. Een echte aanrader voor het MKB.

 

Fred Lassooy – www.verfspecialistlassooy.nl

 

Cees verdiept zich in het product en komt dan gevraagd en ongevraagd met advies om het nog beter onder de aandacht van mijn klanten te brengen.

Prettig om samen mee te werken. En afspraak is afspraak! Hij komt zijn belofte na!

 

 

 

Ruud van Schie – www.helivliegen.nl

 

Dan wil je een website maar waar begin je? Je gaat om je heen vragen, speurt het internet af en komt opeens bij Cees uit. Je belt hem op en de volgende dag sta je op de stoep. Bomvol verhalen en vol enthousiasme vertel je wat je wilt hebben.

Heb je ooit nagedacht over een website naam? Ik vond het heel lastig. Gelukkig hoefde ik daar niet verder over na te denken want Cees had daar al over nagedacht. Wat vind je van de website naam destrandman.nl? Die is nog vrij en niet locatiegebonden! Perfect, onafhankelijk en dit concept kan langs heel de kust plaatsvinden. Nu de site in werking is vliegen de complimenten ons om de oren, wat een geweldige naam!

Aangezien ik een seizoensgebonden bedrijf heb, kreeg Cees de mogelijkheid om de hele winter de website te bouwen. Echter binnen 1 week had ik de site al online. Waar ik de problemen uitlegde had Cees gelijk de oplossingen. Was er niet gelijk een oplossing dan was het niet langer dan een dag later opgelost. Een website bouwer die achter mij aan ging. Heb je deze teksten al? Vind je dit een goed plan? Zo ging het uren achter elkaar door. Inclusief een webwinkel voor online reservering van strandstoelen en ook nog in drie talen.

Heerlijk ook op de momenten dat een ‘normaal’ kantoor dicht is. De nazorg bij Cees is grandioos. Continu mee blijven denken en zoeken naar verbeterpunten. Ik hou daar van.

 

Sé Aniba – www.destrandman.nl

 

Cees heeft ons geholpen om onze bestaande website naar een hoger niveau te tillen. Hij komt met zoveel goede ideeën en tips.

Wat echt geweldig is, is dat Cees onze vragen uitzoekt. We hadden een reserveringssysteem nodig voor onze website, maar wilde wel dezelfde houden van onze vorige site. Hoe hij het heeft gedaan, geen idee, maar alles is overgenomen en werkt nu nog beter en makkelijker!

Kleine aanpassingen wil ik graag zelf doen, dat is helemaal prima. Voor de ingewikkeldere vragen of aanpassingen vragen we de hulp van Cees. Binnen een uurtje is het meestal alweer gefikst! Cees is gewoon goed!

 

Lisetta van Ekris – www.bungalow-noordwijk.nl

 

Cees has been excellent in understand the meaning of “Easy of User”, grasp the essential of how important user interface values to a product. He is a great person to work with, also very helpful and willing to go for extra mile.

 

 

 

Ling Bai 白玲 – Vice President at Cihon Technology

 

Cees = value for money, vanuit een business perspectief; verdient zichzelf snel terug. Zijn inzichten openen nieuwe gezichtspunten.

Vooral het design van user interfaces (in de meest brede zin van het woord) van informatiesystemen in relatie tot gebruikers- en bedrijfsprocessen vind ik zijn kracht. Maar, dat is er slechts een.

 

René Mallon – Kern-Gezonde Organisatie Ontwikkeling

 

Cees heeft een heerlijk eigenwijze blik op usability. Hij denkt volledig vanuit de klantbeleving en durft andere oplossingen te kiezen dan veel anderen zouden bedenken.

Hij weet de ontwikkelaars te overtuigen van zijn visie, zodat ze enthousiast aan de slag gaan met zijn ontwerp. Dit heeft geleid tot mooie producten met name voor de zakelijke markt. Door zijn aansprekende resultaten trok hij zelf steeds weer nieuw werk aan.

 

Bert Bos – Product Owner SetTopBox at KPN

 

Cees is in staat met werkelijk briljante oplossingen te komen op het gebied van useability. Helemaal vanuit het klantproces denkend komt hij met een gebruikersinterface die het proces optimaal ondersteunt.

Een echte aanrader als u een voor de gebruiker perfecte interface wilt hebben.

 

 

Ron Van Ewijk – KPN